Måndag 25 augusti!

Tjolahopp där ute,
Så var det måndag den 25 augusti igen och nu börjar kidsen skolor och dagis och vi vuxna återgår till våra jobb, om man inte redan gjort det..

Min förstfödda började riktiga 1:an idag och hon var både glad, förväntansfull och pirrig. Vi kom dit en halvtimme innan, så vi satt på Fritids och häckade. Fröken Annika bjöd mamman på kaffe, för mamman bara gäspade och gäspade.. Shit, man är inte van att gå upp så här "tidigt".. hihi..
Så blev klockan 09.00 och vi gick till klassrummet. Det var jättefint! Ljust och fint med fönster åt 2 håll. Det gick jättebra, ända tills jag skulle gå.. då blev Beatrice ledsen.. Extra pirrigt i hennes mage idag förstås, och förken Harriet känns ju kanske lite ny.. Jag är dock övertygad om att det gick över fort, det brukar göra det.

Åkte till butiken och öppnade kl.10.00 (fr.o.m idag!). Det har varit en lite halvslö dag idag, men sådana måste man ju också ha.. Hihi..

Här kommer en heltokig bild på Beatrice som jag tog i helgen.. Hon dummar sig såklart.. fast man blir nästan rädd när man ser på den!
Hihi..

Kommentera här: