Hemma på 157:an

Tjingeling!
Våra planer för denna Nyårsafton har omkullkastats några gånger, känns det som..
Först var det tänkt att vi skulle delta på en fest i kvarterslokalen, men den ställdes in här mot slutet. Sedan var tanken att köra knytis hos Sara & Daniel, tillsammans med dom, familjen Stange och en grannfamilj till Sara & Daniel.. men preciiis på slutspurten kom vi på att även E & E skulle fira Nyårsafton med oss.. och det var då jag började tänka ett steg längre.. hos Sara & Daniel; flera pälsdjur.. familjen Forssell/Nilsson; TRE allergiker, varav en av oss har ganska kraftig kattallergi.. det kändes inte som någon bra kombo..
Så i sista minuten fick vi avböja firandet på Bredviken.. tyvärr..
: /
 
Nåväl, dom säger att det är en mening med allt som sker.. och när Bea åkte på feber igår (som har hållt i sig även idag) så var det ju liksom lika bra, att vi blev hemma.. hihi..
 
Jag & Peter misströstar inte, vi har tänt grillen och laddar för en supergod middag här hemma med hela, stora familjen! Barnen blev nog lite mer besvikna, dom hade sett fram emot ett "större" firande, tror jag.
Nåväl, vi är alla på gott humör och ser fram emot en god middag! Sen blir det lite mys.. chill.. kanske lite film.. och så är vi bortbjudna till Nilla & Ronny på 2:an på ett glas vin eller två, (dom firar Nyårsafton med Linda & Jon) så eventually, hamnar vi nog där ändå. Hihihi..
: )
 
 
 
Önskar er alla en toppenkväll!
 
 
 
//
Kram
Åsa