När kvällen kom..

.. efter en mycket mysig stund med min mamma och pappa på det trevliga "Hotell Östermalm", fick vi skjuts hem till Bergviken.. Ett stopp vid affären för att fylla på med lite fredagsmys, och sedan blev vi så avsläppta alldeles intill vår gård.
TACK pappa!
Jag placerade ungarna framför Bolibompa och började sedan diska och packa upp alla 6 halvfulla och helfulla påsar som vi hade med oss.. hajkon tajkon.. hahaha..
Öppnade sedan upp nätet.. jag veeeet, jag sa att jag skulle hålla mig härifrån lite granna, men en liten dos kan man väl få sig?...
Jag ska bara stanna en liten stund, jag lovar..

Förkylningen har nått sin kulmen och ögonen är isblå av att de ständigt tåras.. jag nyser och snyter mig om vartannat.. Men nu ska det väl sjutton vända va?
Imorgon finns vi på plats i butiken!

Ha en störtskön helg allihopa,

Många goa kramar

Åsa

TIPS!! TIPS!!

Massor av kanonerbjudanden i butiken just nu:

Hela 30% rabatt på ALLT från Katvig!!!
Smakprov:
image800


Dessutom; 40% rabatt på all PLYSCH från Katvig!!
Smakprov:

image801


25% rabatt på långärmade amningstoppar, tunikor och klänningar
(Gäller ej vårnyheter)

Skynda in i butiken!

Öppet:
Måndag, Onsdag & Fredag: 10-17
Tisdag & Torsdag: 10-18
Lördag: 10-14
Söndag: Stängt


God Morgon denna Fredag!

Tjolahopp,
FREDAG igen!!! Yes!

Hela familjen (jag & döttrarna) är förkylda.. snuviga, någon hostar, någon har tendens till feber.. Ojojoj..
Men vi får kurera oss i helgen så gott det går. Idag är båda töserna med mig i butiken, jag lät Beatrice välja om hon ville vara på fritids eller här.. Vi får väl se när dom blir less..  ; )
Men då är det bara att bita ihop. Jag har förvarnat henne. Lillasyster Alma roar sig lättare när hon är här och gnäller sällan att hon är less.
Tänkte överraska dom och lyxa till det med lite fika från caféet intill.. Jamjam.. Så nu ska jag bara sätta på lite kaffe.

Kramkram

Åsa