.. kvällen den kommer..

Middagen? Grillat såklart!
: P
Älsklingen hade förberett kyckling som jag slängde på grillen och som vi sedan avnjöt med både Rydbergs Grill Potatissallad (vår favorit), pommes frites och en grönsallad. Mums filibabba!
EN ynka liten kycklingbit blev kvar, efter att hela hungriga familjen hade ätit sig mätta och belåtna.
Bra betyg!
; )
 
Resten av kvällen har vi mest bara chillat.. man blir trött av all friskluft.. fast skönt trött!
I morgon väntas en ny utflykt, ut till Sandön.
Tjohooo!
*längtar*
 
Natti natti folks!

//
Åsa
 
 

Under eftermiddagen

.. blev det mer mystid med barnen, vilket alltid värmer ett modershjärta.
Denna gång var det storgumman som behövde (och fick) lite extratid med mamman, medan de andra flickorna lekte.
Vi låg och pratade.. jag masserade hennes rygg.. sen kramades vi.. sa "jag älskar dig".. och liksom bara var.. tillsammans.
Det var en fin stund.
: )
 
Sedan blev det bakning. Muffins.
Jag var assistent och storgumman var chef.
: D
 
 
//
Åsa

Ett annorlunda besök

Idag, efter vistelsen på isvägen & Gråsjälören, fick barnen hämtning av Peter (i Södra Hamn) medan jag valde att promenera hem. Jag kände att jag behövde lite tid för eftertanke.. ladda batterierna.. och få fortsätta njuta av dagen.
Jag tog en rejäl omväg.. vandrade genom stan.. satte mig på en parkbänk i lä intill en husvägg, på en tvärgata bakom Teliahuset. Det var så skönt att sitta där. Lugnt och stilla.. och solen värmde mig så gott (tur att jag hade solskyddsfaktor!).. aaah... 
 
Sen tog jag vägen om kyrkogården och besökte vår familjegrav. Många av gravstenarna är fortfarande översnöade, men en av de två gravstenarna vid vår familjegrav stack tappert upp.. det såg riktigt vackert ut;
John var min farfars far. Även min farfar (Sten-Olov) och min underbara farmor Anna-Lisa ligger här, fast under en egen sten, som står intill. (Den var dock översnöad fortfarande).
Jag saknar mina & farmors pratstunder om livet & Luleå, förr & "nu". Det var så intressanta samtal! Ibland visade hon gamla foton. Jag älskade dessa stunder!
: )
 
//
Kram
Åsa