Kallkällan at 19.57

.. Alma;
"mamma säg till när jag får gå och sova"....
Man får nästan dra på munnen va? Hur många föräldrar hade inte avundats den kommentaren från sitt/sina barn?
*skrattar*.. men faktum är att jag kände mig lite småorolig faktiskt.. men inser sedan att det nog bara är en kombination av att hon är extremt kvällstrött under höst/vinter (för så här är det INTE under vår/sommar-kvällarna, det kan jag lugnt intyga).. plus att hon kanske är lite sliten efter förkylningen och uppå det har hon ätit sämre..
Så.. hon behövde säkert sin sömn.

De andra har legat och kollat på TV och Peter fortsätter mastodontarbetet att göra min laptop fri från virus.. det verkar görsvårt..
: (
Men.. det går ändå framåt.. om än sakta..

Nu ska resten av kidsen i säng!

Tjing..

Åsa

.. vi går mot kväll..

.. och vi har precis intagit en supergod middag. Tacos! Mums!
Alma verkade trött, hängig och "off".. redan innan maten och åt såklart som en katt.. det slog mig att det troligen är "2:an" som spökar igen.. *suckar uppgivet*.. VARFÖR ska hon trilskas så med detta i omgångar?..

Efter maten gav jag henne några pepparkakor (tack för tipset du som kommenterade härom veckan) och visst är det mest psykologiskt för Alma.. hihi.. för hon åt typ 2 st och sedan gick hon iväg och försökte..
Första gången gick det inte. Andra gången så.. JEPP - resultat!
Ingen jätteladdning kanske, men nu är hon på G i alla fall och jag slipper ge henne Microlax. Det är ju som bäst om hon fixar den där grejjen på egen hand. Dessutom blev hon genast betydligt piggare, även om hon nyss frågade om hon fick gå och sova... hm..

Emil är i badet och tjejerna verkar lite småtrötta allihopa faktiskt.. inte så konstigt, mörkret ute gör oss alla tröttare.. dom väntar på Bompa som börjar strax.

Peter tar disken och pratar med systeryster samtidigt.. jag tog mig några rader på bloggen..
Jag saknar att ha tillgång till min egen laptop.. fasen att den skulle vara så hårt drabbad (av virus)!!...
Nåväl, vi hoppas att det lossnar snart..
Håll tummarna!

Sköt om er nu,

Kram
Åsa

Lördagsläget..

.. och datorn är fortfarande sjuk... FAAAN.. det suger.. kunde inte ens ta mig kaffe m. morgonblogg.. och inte Facebooka heller... *suckar besviket*..

Hade lite trassel med blodsockret i natt och tidigt i morse.. det visar sig att kroppen nu svarar bättre på insulinet eftersom jag äter lite mindre onyttigheter, plus att jag tappat något kilo.. och det är inte alltid lätt att hänga med.. man tar samma doser som man brukar.. och får känning som följd.. sen får jag sitta och "äta ikapp" insulinet och allt jag äter vid känning.. är ju utöver det vanliga.. dvs inte bra för vikten.. SUCK.. Skaffa er aldrig diabetes.. haha..

Drog in till jobbet och gjorde 3 timmar. Helt ok med spring före 12.00 (konstigt nog).. men sedan blev det lugnare och lugnare.. skitväder ute och helgdag.. kikade på mina grannar och dom hade stängt minsann.. hm.. ska tjuvkika på deras dörrar inför nästa helgdag.. så vet man hur man ska göra..
: )

Fick skjuts och hämt av älsklingen - THANKS, det betydde mycket för mig.
Vi drog förbi Kvantum på vägen hem och insåg då att det var ju DÄR allt folk hängde!!???... gick fasen inte att få en parkeringsplats ens??!!... såå vi slutade på Lill-ICA och fick säkert betala 5% mer i pris på alla varor.. hahaha..
Jaja.. det gick fort i alla fall..

Hem till kidsen som lekte och spelade Wii..
Nu har dom fått lördagsgodis och kikar lite på TV..

Peter försöker få min dator frisk (tack älskling, du kämpar på så bra!)..

Tjing!

Åsa