.. kvällen den kommer..

.. och efter mitt lilla musik-race tog jag med Nero ut på en promenad. Det kändes riktigt "svalt" och skönt, jämfört med hettan på balkongen några timmar tidigare.. 
Jag tog vägen om Klintis, blev myggbiten, träffade Fia B, surrade lite och sedan återvände jag till det än så länge myggfria betonggettot!
; )
 
Har sedan myst med familjen. Vi har tittat på "Sune i Grekland", en riktigt trevlig och rolig familjefilm. 
: D
 
Efter filmen blev alla tvärtrötta. Det blev lite tandagnissel innan tandborstningar, duschningar och nattningar var klara.. men allt slutade bra, med pussar, kramar & förståelse för varandra, vid sängkanten när vi sa Godnatt.
Det känns fint.
: )
 
Diskmaskinen är tömd, tvätten är nedvikt från torkställningen. Nu orkar jag & honey inte göra mer här hemma, trots att det finns massor att fixa..
Det får bli soffan/sängen och lite slötittande framför TV:n.
Nice shit.
 
Natti natti på sikt!

//
Åsa

Ny BOND-låt?

.. den här är ju bara klockren för jobbet!

 
 
: )

//
Å

Hemma på 157:an

Tjenixen!
Grillen var riggad och klar när jag kom hem. En del av allt jag skulle grilla var redan på gallret. Älsklingen hade förberett ALLT, så himla fint. Vilken klippa han är! (I love you baby!)
I typ 60-gradig (kändes det som) hetta stod jag och grillade på balkongen. Stekande sol, helt vindstilla och en rykande, het grill på det!
: P
Det gick finfint, jag sprang mellan balkongen och köket.. för att få svalka mig (inne).. hihi..
Jag har nu gått från magnecylvit till grisrosa. Vet inte vilket som är bättre.. ?
*fnissar*
 
Vi avnjöt sedan middagen tillsammans alla fem (?).. idag fick vi nämligen nöjet att sällskapa med "lånebarnet" Felicia. Nillas äldsta. Det blev en riktigt trevlig stund, med trevliga pratstunder, glada skratt och suuupergod mat!

: P
 
Just nu; har jag dragit på mig Koss-lurarna, klickat fram YouTube och förlorar mig härmed i musikens underbara värld..
*happy happy*
 
Njut av livet - såsom vi alla bör!
 
//
Kram
Åsa