Lilla Morgonkollen (retroaktivt)

.. va?! Är klockran redan 11.25?!.. 
Blötsnön vräker ner utanför mitt skyltfönster och det har än så länge varit lugnt vad gäller spring i butiken. Däremot har jag varit fullt sysselsatt med förberedelser inför "Mingelkvällen" på MOSAIK nu ikväll, där bland annat Hafva deltar. Ni kommer väl?
Jag har fixat ytterligare en vinst till kvällens tävling som Mama Wellness håller i, så nu ställer Hafva upp med hela TRE vinster - det ni!
: P
 
Morgonen har varit riktigt behaglig, jag har pysslat på, druckit kaffe och fick en blixtvisit av Fia B som var på väg till jobbet. Tack för kramarna och den lilla pratstunden, gumman!
*jätteglad*
 
Nu kör vi tisdagen!
 
Tokfin rompersuit från Maxomorra i mönstret Ghost, än har vi några kvar!
 
 
 
 

//
Kram
Åsa

.. kvällen den kommer..

.. och vilken härlig dag det har varit! 
Började dagen på bästa sätt, genom att ha kaffedejt tillsammans med en god vän. Som vanligt gick tiden alldeles för fort, vi har alltid så mycket att prata om!
: )
 
Sen har det varit en riktigt bra dag på jobbet och förutom att jag har fått känning (lågt blodsocker) vid två tillfällen sedan jag kom hem, så har jag haft en toppenkväll. Har äntligen återupptagit hemmaträningen på riktigt, efter att ha kört någon slags "av-och-på-variant" under tiden vi har renoverat och gjort om i butiken. NU har jag energi, lust och ork att återgå till mina vanliga små träningspass! Jag kör ju lite "Paolo Roberto"-metoden, kan man säga.. funkar finfint.
Är dock fortfarande sugen på att väva in lite gymträning.. meen.. det är ju så himla smidigt att träna hemma!
: P
 
Nu är alla ungar i säng och snart är Peter på intågande. Själv tänkte jag nattrasta hunden och göra mig klar för natten.
I morgon är en annan dag. Det blir en lång (men rolig!) dag, först jobb i butiken, sedan "Mingelafton" på MOSAIK (se tidigare inlägg idag) där bland annat Hafva ska delta. Spännande och utvecklande att åka iväg på sådana här små trevliga "events"! Ser fram emot att träffa både "företagarkollegor" och kunder.
Hoppas vi ses!
 
Nu gott folk, blir det inga mer inlägg idag.
Natti natti på er!
 
 
 
//
Kram
Åsa
 
 

At the shop

Tjingeling på er!
Det har varit (är) en riktigt rolig dag inne på Hafva. Butiken har varit välbesökt, trots att det råder sunkväder utanför vårt skyltfönster.
Dagen har bjudit på många trevliga pratstunder med både stamkunder och helt nya kunder. Många positiva kommentarer om Klubb Hafva och nya bonussystemet (läs mer på xtrabonus.se)! Många vill vara med och vår kundklubb bara ökar! Tjohoo och TACK till er alla!
: )
 
Bara en halvtimme kvar nu, vart tog den här dagen vägen? Som sagt; tiden går fort när man har roligt!
*jätteglad*
 
Idag har vi bland annat sålt en sådan här skallra från Jabadabado. En klassiker i nytappning.
: )
 
 
//
Å
Hafva