.. runt 22.00..

.. och det är paus i Wallanderfilmen.. tänk, jag vänjer mig aldrig vid 4:ans urbota korkade paus för nyheter - MITT I FILMEN!???... *suckar ilsket*..
Om jag inte minns fel, så har t.o.m filmmakarna/upphovsmännen stridit för att detta inte ska tillåtas.. fast jag tror dessvärre att dom förlorade "fallet"..
Nåväl.. det positiva i det långa avbrottet?.. tjaa.. man kan ju hinna duscha av sig, fixa en macka, blogga, surfa runt eller bara SE på de förbannade nyheterna.. hahaha..
Jaja..

Imorgon är det måndag gott folk, ny dag, ny vecka. Spännande!!Tjingeling & sov gott..

Åsa

.. och vi går mot kväll..

.. aldrig förr har den varit så välkommen.. kvällen alltså. Man är helt slut efter dagens slit. Men nöjd. Mycket nöjd.
Vi har fått så himla mycket gjort och äntligen har vår fina, stora hall börjat växa fram..
: )

Vi gjorde t.o.m ett ryck i förrådet.. denna plats där allt bara har lastats in i en salig röra och utan större begrepp om vad lådorna egentligen innehöll.. hm..
Nu har vi en bättre överblick och dessutom är det något mer "välstädat".. fast faktum är - vi behöver mer utrymmen..  FLER förrådsutrymmen och garderober tack..
Hm..

Barnen är inne på sista refrängen för dagen.. här omkring Bompa-time så var det kalabalik i vardagsrummet.. det skreks och viftades hejvilt.. gaaaah, vad trött man blir.. speciellt när man typ är fullt upptagen att grejja med annat.. barn har ett "vädringssinne" likt hundar, dom känner på sig när det verkligen INTE är läge för oss att ta hand om deras gräl..
Eller hur??
*skrattar åt eländet*

Menmen.. snart rundar vi av dagen och man får pussa sina små änglar natti natti..Önskar er en fin kväll!

Åsa

.. det gäller att lyssna på kroppen..

.. för min, sa plötsligt; "STOPP - vila dig - NU!"...
Här kör man på i 110 och vill hinna med allt från städning, till uppackning och inredning/styling... och det går inte att hinna allt på en söndag..

Så.. jag lyssnade lydigt, kröp ihop på sängen med en filt över mig och vilade.
Det gjorde susen.Nu har jag vunnit lite energi och känner mig gladare!

Tjiiing..

Åsa